Eelt verwijderen tips? Lees ze hier!

Eelt verwijderen tips! Heb jij last van eelt en vraag je je af hoe je hier het beste vanaf kunt komen? Op deze pagina hebben wij 10 eenvoudige tips opgesteld om jouw zo snel mogelijk van die vervelende eelt af te helpen. Eelt verwijderen is soms lastig, maar met deze tips zullen de klachten snel verminderen!

Zelf eelt verwijderen tips:

Tip 1: een ontspannen voetenbadje..

Zorg dat u voeten alvast een beetje week zijn voordat u de eelt gaat verwijderen. Dit kunt u doen door eerst een voetenbadje te nemen met daarin een voetverzorgende kruidenolie.

Tip 2: test verschillende eelt apparaten!

Probeer eens verschillende eelt apparaten uit, zo komt u er achter welk apparaat, het beste werkt voor uw voeten.

Tip 3: pas op met mesjes!

Ben jij van plan om zelf eelt te verwijderen met een mesje? Kijk uit met eeltmesjes! Deze mesjes werken over het algemeen erg goed, maar kan bij verkeerd gebruik schaden aan uw voeten toebrengen.

Tip 4: koop goede schoenen!

Het jarenlang dragen van verkeerd schoeisel is vaak de nummer 1 reden waarom mensen last krijgen van eelt. U doet er dus goed aan om goede schoenen te kopen. Een goede schoon heeft een goede pasvorm en heeft een zachte stevige zool.

Tip 5: gebruik een goede eeltcrème!

Smeer uw voeten regelmatig in met een eeltcrème. Een eeltcrème verzacht en verzorgt uw voeten. Hierdoor voorkomt u nieuwe eelt lagen. In onze speciale pagina over eeltcremes vind je meer informatie over welke crème het meest geschikt is voor jou!

Tip 6: speciale kussentjes..

Gebruik een voorvoet kussen om de pijn te verzachten. Een voorvoet kussen zorgt ervoor dat de pijnlijke plek de grond niet kan raken.

Tip 7: elektrisch vijlen en raspen

Heeft u geen zin om urenlang met de hand te gaan raspen? Probeer dan eens een elektrisch apparaat! Dat is de meeste snelle oplossing om van je eelt af te komen. In onze webwinkel verkopen de allerbeste elektrische eeltvijlen en eeltraspen.

Tip 8: een bad met knabbelvisjes..

Neem eens een bad met knabbelvissen. Deze knabbelvissen zullen uw dode huidcellen/schilfers van de opperhuid opeten en de onderliggende huid met rust laten. Tijdens het eten van de huid scheiden de vissen een bepaalde stof af die een geneeskrachtige werking heeft op de nieuwe huid. Woont u in de buurt van Rotterdam dan kunt de winkel quaderma eens bezoeken.

Tip 9: ga naar de pedicure

Soms lukt het niet om zelf alle eelt te verwijderen en zijn je voeten zo beschadigd dat een professionelere behandeling noodzakelijk is. Dan is het raadzaam om contact op te nemen met een pedicure.

Tip 10: stel een vraag!

Met deze tips bent u waarschijnlijk al geholpen en voorzien van genoeg advies. Mochten er nog vragen zijn, neem dan contact op. Wellicht kunnen wij jou verder helpen.

Innovagoods nauwkeurige elektrische eeltschraper

innovagoods-nauwkeurige-elektrische-eeltschraper

€19,99

Innovagoods elektrische eeltschraper

innovagoods-elektrische-eeltschraper

€24,99

Elektrische vijl voor eelt Feet & Rol beter

elektrische-vijl-voor-eelt-feet-roll-beter

€29,99

Elektrische vijl voor eelt

€19,99